-

Gözden kaçırmayın

Elie Saab İlkbahar/Yaz 2025 Defilesi Paris Moda Haftası'nda GerçekleştiElie Saab İlkbahar/Yaz 2025 Defilesi Paris Moda Haftası'nda Gerçekleşti

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, dünyaca tanınmış çellist Nicolas Altstaedt ile birlikte 29 Mart'ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) gerçekleşecek bir müzik programı için sahne alacak. Bu özel etkinlikte, müzik dünyasının iki yetenekli ismi bir araya gelerek unutulmaz bir performans sunmayı amaçlıyorlar.

Fazıl Say ve Nicolas Altstaedt, klasik müziğin seçkin eserlerini seslendirerek İstanbul'daki müzikseverleri büyüleyecek. Her iki sanatçının eşsiz yorumlarıyla birleşen Say'ın yetenekli piyano dokunuşları ve Altstaedt'in hünerli çello performansı, izleyicilere muhteşem bir deneyim yaşatacak.

Bu önemli konser, farklı ülkelerden ve kültürlerden gelen konukları bir araya getirerek, çeşitli kültürlerin müzikle buluşmasını sağlayacak. Say ve Altstaedt'in repertuvarlarından oluşacak program, klasik müziğin evrensel dilinin en güzel örneklerini sunacak.

İstanbul'un kültür-sanat hayatına renk katacak bu konser için biletler, Zorlu PSM gişelerinde ve etkinlik öncesi satış noktalarında müzikseverlerin ilgisini bekliyor. #FazılSay #NicolasAltstaedt #ZorluPSM