-

Gözden kaçırmayın

Ahilik Haftası Kutlamaları İçin İlimize ZiyaretAhilik Haftası Kutlamaları İçin İlimize Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özdemir, mesajında vatandaşların bayramını tebrik ederken, barış, huzur ve sağlık dileklerinde bulundu.

Başkan Özdemir, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı özel günler olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: "Kurban Bayramı'nın bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini, yüreklerimizdeki sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesini diliyorum. Bu mübarek bayram günlerinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmayı ve onlara destek olmayı unutmayalım."

Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek, bayram süresince belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini bildirdi. "Bayram yüzlerde tebessüm, gönüllerde muhabbet demektir. Biz de bu sevinci paylaşmak ve yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Özdemir ayrıca, Covid-19 pandemisi nedeniyle bayram ziyaretlerinde dikkatli olunması gerektiğine de vurgu yaparak, tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini hatırlattı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in Kurban Bayramı mesajı, belediyenin resmi internet sitesinde yayımlandı.