-

Gözden kaçırmayın

Drama Temelli Atölye ile Engelli Bireylere DestekDrama Temelli Atölye ile Engelli Bireylere Destek

- Atlas Copco Energas, Almanya'nın Köln kentinin Belediye Başkanı Henriette Reker'in daveti üzerine düzenlenen iş delegasyonu kapsamında Çin'de temsil edildi. Delegasyonda, politika, eğitim ve iş dünyasından temsilciler, Shanghai ve Köln'ün kardeş şehri olan Pekin'i ziyaret etti. Atlas Copco Energas, bu tür bir ziyaretin parçası olarak ilk kez yer aldı.

- Ziyaret sırasında, Pekin Yatırım Tanıtım Hizmetleri Merkezi ile Köln İş Geliştirme Ajansı arasında ekonomik değişim ve iş birliğini teşvik etmek amacıyla "İyi Niyet Anlaşması" imzalandı. Bu anlaşma, iki şehir arasındaki ekonomik ilişkileri güçlendirmeyi hedefliyor.

- Atlas Copco Energas İş Geliştirme Müdürü Harald Dany, yaptığı açıklamada, "Daha fazla iş birliği ve yaratıcı fikirlerin paylaşımına yönelik temeller attık. Karbon salınımını azaltmak sadece yerel bir mesele değil, hepimizi ilgilendiren küresel bir meseledir. Çin, karbon yakalama ve depolama gibi zorluklarla başa çıkmak için önemli bir ortak" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

- Bu ziyaret, ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve sürdürülebilir enerji çözümleri üzerinde iş birliğinin artırılması açısından önemli bir adım olarak kaydedildi.