-

Gözden kaçırmayın

Paris Moda Haftası’nda Elie Saab’ın İlkbahar/Yaz 2025 GösterimiParis Moda Haftası’nda Elie Saab’ın İlkbahar/Yaz 2025 Gösterimi

Louis Vuitton'un [EXTENDED] Podcast serisinin bu bölümünde, #LoïcPrigent, Paris 2024 Olimpiyatları'nda yarışacak olan şampiyon yüzücü Léon Marchand ile bir araya geldi. Marchand, hem Louis Vuitton hem de LVMH için marka elçisi olarak görev yapıyor.

Yüzmenin Doğasında Kendini Bulmak

Léon Marchand, uluslararası alanda tanınan atletik başarılarının ötesinde, daha kişisel bir yönünü dinleyicilere aktarıyor. Su elementindeki doğal hisleri üzerinde duran Marchand, yarışma anlarında kendi enerjisini ve kalabalığın enerjisini nasıl kullandığını paylaşıyor.

Öğrencilik ve Sporcu Hayatı

Aynı zamanda bir öğrenci olan Marchand, ABD'deki hayatı hakkında da düşüncelerini dile getiriyor. Başarı anlarını ve zafer tatlarını yansıtırken, gelecekteki hırslarını ve ulaşmayı hayal ettiği hedefleri de izleyicilerle paylaşıyor.

#LouisVuitton, 1854 yılından bu yana modayı kültür bağlamında ele alarak eşsiz tasarımlar sunmaya devam etmekte ve yenilik ile şıklığı, kaliteden ödün vermeden bir araya getirmektedir. Markanın temelleri, kurucusu Louis Vuitton'un yarattığı "Seyahat Sanatı" ile şekillenmiştir.