-

Gözden kaçırmayın

Sorular ve CevaplarSorular ve Cevaplar

Dünya üzerindeki hayvanların korunması konusunda önemli bir farkındalık yaratan Stella McCartney, ünlü isimler Eva Mendes ve RAYE ile birlikte son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Hayvanların korunması ve ekolojik dengeye duyulan ihtiyaç, onların kampanyasında büyük bir yer tutuyor.

Her yıl, yalnızca deri üretimi için 1 milyardan fazla hayvanın öldüğü belirtiliyor. Bu noktada Stella McCartney, kurulduğu günden beri deri, tüy, kürk veya egzotik deriler kullanmayan ilk moda evi olma özelliğini taşıyor. Bu yaklaşımı, hem çevreye hem de hayvan refahına duyulan saygıyı vurguluyor.

Stella McCartney, "Stella Winter 24" koleksiyonu ile mağazalarda ve online platformlarda alışveriş yapılabilir hale geldi. Modanın geleceği ile ilgili vizyonunu paylaşan marka, çevre dostu ve vegan ürünlerle dikkat çekiyor. Hayvan haklarına duyarlı bir moda anlayışını benimseyen Stella McCartney, moda endüstrisinde önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Kampanyanın desteğiyle, Stella McCartney ve işbirlikçi sanatçılar, bireylerin bilinçlenmesi ve çevre dostu seçimlerin teşvik edilmesi için çağrıda bulunuyor.