-

Gözden kaçırmayın

Holley Ford Fest’te Tandem HeyecanıHolley Ford Fest’te Tandem Heyecanı

Aksarayspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren bir takımdır. Bu hafta sonu Nazillispor'la karşılaşacak olan Aksarayspor, bu maçın zorlu geçeceğini biliyor. Ligde oynadığı ilk dört maçta 10 puan toplayarak ikinci sıraya yerleşen Aksarayspor, taraftarlarının desteğiyle kazanmak istiyor.

Aksarayspor'un en büyük gücü olan 68 Gençlik taraftar grubu, Pazar günü Pazar günü Dağılgan Stadı'nı karnaval alanına çevirmek için taraftarlarını çağırıyor. Kocaeli deplasmanında gösterdikleri coşkulu destekle Aksarayspor'a büyük moral veren taraftarlar, bu hafta da aynı enerjiyi tribünlere taşımak istiyor.

68 Gençlik liderleri, yapılan açıklamada, "Kocaeli deplasmanında gösterdiğimiz destekle futbolcularımıza iç saha maçı havası oluşturduk. Şimdi, Pazar günü Dağılgan Stadı'nı doldurmak için tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Takımın bu hafta alacağı galibiyetle liderlik koltuğuna oturmayı hedefleyen taraftarlar, bütün Aksaray sevdalılarını desteğe çağırıyor.

68 Gençlik, Aksaray sevdalılarını siyah beyaz formalarını giyerek ve atkılarını takarak tribünlere davet etti. "Bütün Aksaray sevdalılarını Pazar günü tribünleri tamamen doldurmaya çağırıyoruz. Bu takım bu desteği hak ediyor" şeklinde konuşan taraftar grubu, 90 dakika boyunca takımlarına destek olma çağrısında bulundu.