-

Gözden kaçırmayın

Drama Temelli Atölye ile Engelli Bireylere DestekDrama Temelli Atölye ile Engelli Bireylere Destek

Rönesans Holding, kadın çalışanlar için en iyi işyerleri arasında yer aldı. 2024 yılı "Great Place To Work®️ Best Workplaces for Women™️" listesinde büyük şirketler kategorisinde yer alan Rönesans, çalışanlarıyla yapılan bağımsız bir anket sonucunda bu başarıyı elde etti.

Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama hedefinde ilerleme kaydedildi. Şirketin bu başarıyı elde etmesi, uzun yıllardır insan kaynakları ve eğitim politikalarıyla yürütülen toplumsal cinsiyet eşitliği girişimlerinin etkisinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Rönesans, kadın iş gücüne eşit haklarla sahip çıkma ve bu hakları eğitim ve fırsat eşitliğiyle yükseltme taahhüdünde bulundu.

Birlikte daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edecek. Rönesans Holding, bu başarıyı toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda gösterdiği çaba ve kararlılıkla sağladığını vurguladı. Şirket, kadınların çalışma hayatındaki yerini güçlendirmek amacıyla adaletli ve eşit bir iş ortamı oluşturma amacını sürdürecek. Rönesans, bu yolda destek verenlere teşekkür etti.