-

Gözden kaçırmayın

Sorular ve CevaplarSorular ve Cevaplar

Show TV’nin yeni dizisi ‘Siyah Kalp’, perşembe akşamı yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Tims&B Productions imzalı dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.

İzlenme Oranlarıyla Rekor Kırdı

Dizinin üçüncü bölümü, izlenme oranlarıyla dikkat çekti. ABC1 20+ kategorisinde 5.16 izlenme oranı ve 14.19 izlenme payı elde eden ‘Siyah Kalp’, Total’de 4.90 izlenme oranı ve 14.30 izlenme payı, AB grubunda ise 4.22 izlenme oranı ve 12.89 izlenme payı alarak, tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu. Dizi, #SiyahKalp etiketiyle 3 saat 55 dakika boyunca sosyal medyada gündem etti.

Bölümdeki Olaylar Nelerdi?

Dizinin üçüncü bölümünde, Bağ evinde çıkan yangında Nuh’un Sumru’yu kurtarması büyük yankı uyandırdı. Melek’in de Nihayet Hanım’a yardım etmesi, Şansalanlar ailesi tarafından minnetle karşılandı. Ancak Sumru, yaşadığı vicdan azabıyla yüzleşmek zorunda kaldı.

Sumru, ikizlerle yüzleşirken Nuh ve Melek, geçmişteki hesapları sorma fırsatı buldu. Ancak Sumru'nun açıklamaları ikizler için tatmin edici olmadı. Nuh ve Melek, gerçeğin ortaya çıkması için Sumru’ya bir hafta süre tanıdı. Bu süreçte Samet, karısının hayatını kurtaran Nuh’u işe alarak Sumru’nun şoförü yaptı. Nuh ve Melek, konakta yaşamaya başladılar.

Dizinin gelecek bölümlerinde yaşanacaklar ve karakterlerin karşılaşacağı zorluklar merakla bekleniyor. Haberlerin detayları Show TV’nin resmi web sitesinde yer almakta.