-

Gözden kaçırmayın

A Milli Takım'dan Bellona Kayserispor'a ZiyaretA Milli Takım'dan Bellona Kayserispor'a Ziyaret



Aksaray’da Sporla Hayata Tutunma

Aksaray’da, görme engelli bireylerin sporla hayatlarında köklü değişiklikler yapmalarını sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Aksaray Gōrme Engelliler Spor Kulübü, toplumun bu alana ilgisini artırmayı başardı. Kulüp, engelli bireylerin spor yoluyla sosyal yaşama daha fazla katılım sağlamasını hedefliyor.

Başarılarla Dolu Bir Geçmiş

Kulüp, ulusal turnuvalarda madalyalar ve kupalar kazanmış sporcuları ile dikkati çekiyor. 1. ligde GOALBALL ve 2. ligde B2-B3 FUTSAL (Az gören salon futbolu) takımlarıyla Aksaray ilini ulusal düzeyde temsil ediyor. Bu başarılar, kulübün spor alanındaki etkisini daha da artırıyor.

Eğitim ve Destek Faaliyetleri

Aksaray Gōrme Engelliler Spor Kulübü, spor faaliyetlerinin yanı sıra, görme engelli bireyler için çeşitli kurslar da düzenliyor. Okuma yazma, bilgisayar eğitimi, Kuranı Kerim, tiyatro ve satranç gibi alanlarda verilen eğitimlerle, bireylerin hayata daha rahat tutunmasına katkıda bulunuluyor. Kulüp, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İletişim Bilgileri

Görme engelli, az gören ve albino bireyler için her zaman yanlarında olan kulüp, spor yapma ve yeni şeyler öğrenme fırsatını sunuyor. İlgilenenler için kulüple iletişim kurmanın yolları da mevcut. WhatsApp üzerinden 0546 620 63 68 numarasından ulaşılabilir. Ayrıca, sosyal medya platformlarında Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü araması yaparak ya da gmail üzerinden aksaraygormeengelliler@gmail.com adresine ulaşarak destek alabilirler.

Kulüp Adresi

Kulübün merkezi, Taşpazar Mahallesi Atatürk Bulvarı Piri Mehmet Paşa Çarşısı G Blok, Merkez Aksaray adresindedir. Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan bu spor kulübü, tüm görme engelli bireyleri davet ediyor.