-

Gözden kaçırmayın

Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi ve Türkiye-Kazakistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Ali Cevheri İle GörüştüTürk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi ve Türkiye-Kazakistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Ali Cevheri İle Görüştü

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, önemli bir ziyaret bekledi. Ziyaretçiler, başkanla bir araya gelerek destekleri için teşekkür etti.

Ziyaretin Amacı
Ziyaretin temel amacı, başkan Taşyapan'a düzenlenen etkinlikler ve projeler konusundaki katkılarından dolayı teşekkür etmekti. Başkan Taşyapan, kendisine iletilen teşekkürleri kabul ederek, desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretin Önem Derecesi
Bu tip ziyaretler, yerel yönetimlerin halkla olan bağlantısını kuvvetlendirirken, aynı zamanda belediye başkanının projelerinin daha iyi anlaşılmasına olanak sağlıyor. Başkan Taşyapan, yerel halkın görüşlerini dinleme ve onlarla işbirliği yapma konusunda kararlılığını bir kez daha ortaya koymuş oldu.