-

Gözden kaçırmayın

Denim ve Deri: Şıklığın Yeni FormülüDenim ve Deri: Şıklığın Yeni Formülü

Sean "Diddy" Combs'un yetişkin çocukları, babalarının cinsel taciz ve suç teşkilatı suçlamalarıyla sürmekte olan hukuki sorunları hakkında konuştu. Combs, 54 yaşında, bu suçlamalar nedeniyle Mayıs ayında bir duruşmaya çıkarılmayı bekliyor. Eğer suçlu bulunursa, potansiyel olarak ömür boyu hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir.

Çocuklar, 33 yaşındaki Quincy Brown, 30 yaşındaki Justin Combs, 26 yaşındaki King Combs, 18 yaşındaki Chance Combs ve 17 yaşındaki ikizler Jessie ve D’Lila Combs, babalarının savunucusu olduklarını ifade ettiler. "Geçen ay ailemiz için yıkıcı oldu. Birçok kişi, onun ve bizimle ilgili suçlamalar, komplo teorileri ve sosyal medyada absürt hale gelen yanlış anlatılara dayanarak yargılarda bulundu," şeklinde açıklamada bulundular.

25 Ekim'de paylaşılan gönderide, Combs'un çocukları, rapçi ve yapımcı olan babalarının annesi Janice Combs ile en küçük kardeşi Love Combs (2) ve annesi Dana Tran ile birlikte poz vermişlerdi. Aile daha fazla açıklamayı sosyal medya hesaplarında paylaştı.