-

Gözden kaçırmayın

Ahilik Haftası Kutlamaları İçin İlimize ZiyaretAhilik Haftası Kutlamaları İçin İlimize Ziyaret

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Türk Kızılay'ının Hacıbektaş şubesi tarafından gerçekleştirilen genel kurul toplantısının ardından düzenlenen ziyarette, yeni seçilen başkan Duygu ve ekibi ile bir araya geldi. Başkan Altıok, Hacıbektaş Belediyesi'nin her zaman Türk Kızılayı'nın yanında olacağını belirterek, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Toplantının ana gündemi olan yönetim değişikliği sonrasında, belediye başkanının toplumla işbirliğini ve dayanışmayı ön planda tuttuğu açıkça vurgulandı. Kızılay'ın yaptığı hizmetlerin önemine değinen Yoldaş Altıok, sosyal sorumluluk projelerinde iş birliğinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Belediye ve Kızılay arasındaki bu olumlu ilişki, bölgedeki sosyal hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak. Başkan Altıok, ziyaret esnasında Kızılay'ın gösterdiği özverili çalışmaları takdirle karşıladığını ve kurumun her tür sosyal faaliyetinde destekçi olacaklarının altını çizdi. Yeni yönetime verilen destek mesajıyla, Hacıbektaş Belediyesi'nin yerel düzeyde sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını ne denli önemsediği ve teşvik ettiği de kamuoyuna yansıtılmış oldu.