-

Gözden kaçırmayın

Tom Ford Beauty, yeni koleksiyonu ile Türkiye’de!Tom Ford Beauty, yeni koleksiyonu ile Türkiye’de!

Anime Tutkusu

Cuadras, çocukluğundan beri animeye olan tutkusunu aktardı. Bu türün, özellikle belirli serilerin kendisine ilham verdiğini ifade etti. Hayranlıkla izlediği belli başlı yapımları arasında favorilerinin yer aldığını belirtti.

Funko Pop Koleksiyonu

Sporcunun bir diğer ilgi alanı Funko Pop figürleri. Cuadras, en çok hangi temalarda figürler topladığını ve bu koleksiyonun ona nasıl bir keyif verdiğini paylaştı. Aynı zamanda koleksiyonunun nadir parçalarını da sergilemekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kişisel İlgi Alanları

Cuadras, yalnızca sporla değil, aynı zamanda video oyunlarıyla da ilgilendiğini açıkladı. Özellikle belirli oyunların ona keyif verdiğini, bu hobinin stres atma yöntemlerinden biri olduğunu belirtti.

Muzik Zevki

Müzik dinlemeyi de seven Cuadras, farklı türlerdeki müziklerle ilgili tercihlerini aktardı ve bu müziklerin kendisindeki etkisini anlattı. Müzik dinlerken yaşadığı ruh halinin, performansına yönelik olumlu etkileri olduğuna dikkat çekti.

Sosyal Medya Etkileşimi

Son olarak, Cuadras sosyal medya üzerinden hayranlarıyla etkileşimde bulunmanın kendisi için ne denli önemli olduğunu vurguladı. Açık iletişimin kendisi için değer taşıdığını belirterek, takipçileriyle anılarını ve ilgi alanlarını paylaşmaktan keyif aldığını ifade etti.